Change language to ENGLISH

De borst is hét symbool van vrouwelijkheid.
Binnen onze filosofie streven we niet alleen naar een mooie borst maar ook naar een borst die natuurlijk en comfortabel aanvoelt. Het resultaat moet bovendien stabiel blijven op lange termijn waarbij de borst haar dynamiek moet behouden.

Borstvergroting techniek

Men kan een borstvergroting uitvoeren met (1) het plaatsen van een prothese, (2) aan de hand van lipofilling of (3) een combinatie van beide technieken. Deze laatste wordt de hybride borstvergroting genoemd.

Download de brochure

Borstvergroting met lipofilling

Lipofilling is een mooie techniek om (kleine) volumes toe te voegen of om specifieke zones van de borst esthetisch mooier te maken (decolleté, onderpool). Voor grotere volumes moet vaak een tweede sessie ingepland worden. Voldoende, beschikbaar vetweefsel is een vereiste alsook realistische verwachtingen.

Lees meer Voor en na foto's

Borstvergroting met prothese

De klassieke borstvergroting gebruikt een prothese om de borst voller te maken. Een 3D analyse kan helpen om uw resultaat in te schatten. De hybride borstvergroting combineert een prothese én lipofilling om een natuurlijk resultaat te bekomen. Dit heeft tal van voordelen.

Lees meer Voor en na foto's