Change language to ENGLISH

Borstvergroting

Een borstvergroting is één van de meest frequent uitgevoerde ingrepen binnen de plastische chirurgie. Verschillende technieken zijn voorhanden om een natuurlijk resultaat te bekomen voor een borstvergroting. Lipofilling speelt hierin een grote rol.

Lees meer

Borstreconstructie

Een borstreconstructie kan uitgevoerd worden met eigen weefsel of een prothese.

Lees meer

Dr Filip Stillaert

Dr Filip Stillaert is plastisch chirurg in het Universitair Ziekenhuis Gent. Hij heeft een bijzondere interesse in vetweefsel. Zijn visie is gebaseerd op een grondbeginsel binnen de plastische chirurgie: "vervang verloren weefsel door een weefsel dat er zo goed mogelijk op lijkt". Vetweefsel speelt hierin een cruciale rol. Hij werkte jarenlang aan zijn doctoraat met als titel "Adipose Tissue Engineering: A Journey towards Clinical Applications" en behaalde zijn doctoraat "Doctor in Health Sciences" binnen dit vakgebied. Dr Stillaert is eveneens werkzaam in het Sint-Elisabeth Ziekenhuis te Zottegem.

Prof. Dr. Van Landuyt

Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt is als plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Gent en het AZ Sint-Lucas eveneens te Gent. Zijn interessegebied en specialisatie omvat o.a. de reconstructieve microchirurgie, borstreconstructies en lymfatische chirurgie ter behandeling van lymfoedeem.