Change language to ENGLISH

BLOG

Blog berichten

BARCELONA BREAST MEETING March 2023

Dr Filip Stillaert has been invited as a guest speaker at the well-known BARCELONA BREAST MEETING.

PhD defense Dr Stillaert (December 2022)

Dr Filip Stillaert defended his PhD successfully and obtained his PhD "Doctor in Health Sciences". His manuscript was entitled "Adipose Tissue Engineering: A Journey towards Clinical Applications".

Bezoek Universitair Ziekenhuis te Zagreb

Dr Stillaert werd uitgenodigd door het Universitair Ziekenhuis te Zagreb (Kroatië) voor een voordracht over borstreconstructie en innovatieve technieken. Hij voerde er eveneens een hybride borstreconstructie uit dewelke gevolgd werd door collega's uit Finland, Polen, Kosovo, Turkije, Kroatië en het Verenigd Koninkrijk.

Breast reconstruction

Dr Stillaert werd gevraagd een artikel te schrijven over de lumbar flap in borstreconstructie voor het magazine "Breast Reconstruction" van de American Society of Plastic Surgeons.

SAPS Meeting Colombia, Cartagena 2022

Dr Filip Stillaert sprak op de SAPS Meeting in Latijns-Amerika. De SAPS Meeting (South American Plastic Surgery Educational Academy) vond plaats te Cartagena, Colombia. Hij sprak er over borstreconstructies en esthetische borstchirurgie. 700 deelnemers waren aanwezig op het congres dat internationale faam geniet.

ICOPLAST Meeting Peru 2022

Dr Filip Stillaert trad op als moderator en spreker op het ICOPLAST congres te Lima, Peru (ICOPLAST WORLD CONGRESS PERU 2022). Hij presenteerde er de laatste technieken op het gebied van borstreconstructie waarbij zowel prothesen als eigen weefsel aan bod kwamen.