Change language to ENGLISH

BLOG

Blog berichten

Afscheid Dr Vanesa Tapias

Dr Vanesa Tapias is een collega plastisch chirurg uit Colombia. Zij bezocht onze dienst aan het UZ Gent om bijscholing te krijgen op het gebied van reconstructieve borstchirurgie. Het is haar wens en ultieme doel om een borstreconstructie eenheid op te starten in Colombia.

Nationaal congres van de vereniging voor plastische chirurgie te Argentinië, 7-9 april 2022

Dr Filip Stillaert nam deel als uitgenodigd spreker op het Nationaal Congres van Plastische Chirurgie te Buenos Aires in Argentinië. Thema van het congres was Regeneratieve Geneeskunde en Chirurgie.

Afscheid van 2021

Op 27 december 2021 voerden we onze laatste borstreconstructie van het jaar 2021 uit. De borst werd gereconstrueerd met de DIEP flap techniek. Dr Filip Stillaert werd bijgestaan door de nieuwe lichting assistentes die blijk geven van professionaliteit en toewijding.

Milaan Breast Meeting

Dr Stillaert sprak op de Milaan Breast Meeting en hield er twee voordrachten over borstreconstructie en de nieuwste technieken. Hij modereerde eveneens een sessie over borstreconstructie en lag er contact voor toekomstige samenwerkingen met buitenlandse collega's.

Jornada de cirugia reconstructiva

Dr Filip Stillaert was invited at the meeting of the Spanish Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (SECPRE) and presented the latest techniques in breast reconstruction.

IFATS 2021

IFATS staat voor International Federation of Adipose Tissue Engineering Sciences. Het is de belangrijkste international vereniging die zich bezig houdt met onderzoek van vetweefsel en de klinische toepassingen ervan.