Change language to ENGLISH

Hybride borstvergroting met resultaat na 8 jaar. Prothesen met een volume van 210 mL geplaatst voor de spier aangevuld met lipofilling van decolleté en onderpolen. Merk ook op hoe de buikregio verbeterd is na de liposuctie.

Klassieke borstvergroting met plaatsen ergonomische prothesen voor de spier. De prothese heeft een volume van 185 mL. Resultaat na een jaar.

Hybride borstvergroting met plaatsen prothese 235 mL voor de spier aangevuld met lipofilling (rechts 90 mL en links 70 mL). Resultaat na een jaar.

Hybride borstvergroting voor de spier. Ergonomische prothesen werden geplaatst met een volume van 215 mL (ERSD 215). Bijkomende lipofilling procedure met 120 mL rechts en 82 mL links.

Hybride borstvergroting met beperkte hoeveelheid vetweefsel (40 mL per borst decolleté). Er werd gekozen voor Ergo 2 prothesen (235 mL) die zachter zijn en perfect geplaatst kunnen worden voor de spier. Resultaat na drie maanden.

Hybride borstvergroting met plaatsen prothesen van 220 mL voor de spier. Bijkomend lipofilling met injectie van 85 mL rechts en 115 mL links (minder ontwikkelde borst). Resultaat na vijf maanden.

Hybride borstvergroting met plaatsen prothese 220 mL voor de spier, aangevuld met lipofilling 150 mL rechts en 120 mL links.

Hybride borstvergroting met plaatsen prothesen 205 mL voor de spier. Lipofilling met injectie 130 mL rechts en 170 mL links. Resultaat na een jaar.

Borstvergroting met plaatsen Ergonomische prothese van 285 mL (ERSD 285) voor de spier.

Hybride borstvergroting met plaatsen Ergonomische prothesen voor de spier. Volume prothese links is 245 mL en rechts 230 mL. Procedure aangevuld met lipofilling 85 mL links en 65 mL rechts. Resultaat na vier jaar. U ziet ook de evolutie over de jaren heen met een stabiel resultaat.

Deze mevrouw heeft een afwijking van de borstkas, ook wel pectus afwijking genoemd. Er werd een hybride borstvergroting uitgevoerd met plaatsen van prothesen van 185 mL voor de spier aangevuld met lipofilling. Het resultaat is te zien na 10 jaar en mooi stabiel gebleven. De borsten komen natuurlijk over met mooie, volle onderpolen en goede projectie.

Hybride borstvergroting met plaatsen prothesen voor de spier. Mevrouw heeft een asymmetrie met kleiner volume links en een onderontwikkeling van de onderpool (een belangrijk esthetisch onderdeel van de borst). Links werd een grotere prothese geplaatst van 260 mL en rechts een prothese van 245 mL. Met lipofilling werden esthetische zones zoals decolleté en onderpolen nog eens extra behandeld. Het resultaat is te zien na een jaar. Bemerk in profiel hoe de onderpool mooi geworden is.

Hybride borstvergroting met plaatsen prothesen 275 mL voor de spier aangevuld met lipofilling 120 mL per borst. Mevrouw heeft een voorgeschiedenis van een borstvergroting en de prothesen werden elders verwijderd. Men ziet een verbitterende linker borst. Zij kwam ons consulteren voor een correctie met hybride benadering.

Wil je meer weten over hybride borstvergroting?

Meer informatie over de ingreep, onze prothesen, Minimal Scar techniek,...