Change language to ENGLISH

360 mL per borst in twee sessies. Resultaat na zeven maanden.

Deze patiënte wenste een contourverbetering van beide borsten en niet echt volumetoename. Er werd een lipofilling uitgevoerd met injecteren van 175 mL vetweefsel per borst. Zij ging van een 70A cup naar een 70B cup. Zij is te zien 4 maanden na de ingreep. Men ziet een verbetering van de decolleté en onderpolen van de borsten.

Patiënte onderging 12 jaar terug een borstvergroting met prothesen geplaatst voor de spier. Men ziet het onnatuurlijke aspect van de borsten. De prothesen werden verwijderd en er werd een lipofilling uitgevoerd. Zij onderging nadien nog een tweede lipofilling procedure en het resultaat is te zien twee weken na de laatste ingreep.

Borstvergroting met lipofilling waarbij 2 sessies lipofilling werden uitgevoerd. Tijdens de eerste sessie werd 220 mL links en 230 mL rechts geïnjecteerd. De tweede sessie verhoogde het borstvolume nog eens met injectie van 110 mL vetweefsel per borst. Resultaat na 8 maanden.

Deze mevrouw kwam ons consulteren na een mislukte borstvergroting met prothesen. Men ziet nog het litteken onderaan de borst van de vroegere borstvergroting. Zij wenste een ietwat groter volume van de borsten en er werd een lipofilling procedure uitgevoerd om de borstcontouren te verbeteren. Resultaat te zien na 2 jaar.

Resultaat te zien een jaar na de lipofilling van beide borsten voor een natuurlijke borstvergroting. Op de profielfoto is een mooiere, vollere onderpool te zien. De onderpool is belangrijk gezien dit een esthetisch belangrijke zone is. Decolleté is ook verbeterd na de lipofilling.

Injectie van 230 mL rechts en 220 mL links om een natuurlijke borstvergroting te bekomen. Resultaat 6 maanden na de lipofilling. Mooie verbetering van de onderpolen van beide borsten.

Borstvergroting met eigen vetweefsel

Er werd 240 mL rechts en 140 mL links geïnjecteerd om een vollere borst te bekomen en betere symmetrie tussen beide borsten.

  • mooiere en vollere onderpool
  • betere definitie van het decolleté
  • verbeterde projectie van de borst

Borstvergroting met lipofilling

  • vollere borst die natuurlijk oogt
  • natuurlijk aanvoelen
  • mooie volle onderpool
  • goede projectie van de borsten
  • natuurlijk ogende decolleté

Borstvergroting lipofilling

De eerste twee foto's tonen het resultaat na 6 maanden na de eerste lipofilling sessie. Er werd een tweede lipofilling sessie uitgevoerd te zien op de twee volgende foto's met nog verbetering van het volume.

Tijdens de eerste sessie werd 140 mL per borst geïnjecteerd. Tijdens de tweede sessie werd nogmaals 90 mL per borst geïnjecteerd met aandacht voor de esthetische zones.

Borstvergroting lipofilling

Vraag naar verbetering van de borstcontouren. Beperkte volumeverdeling in de onderpolen die verbeterd werd met lipofilling. Decolleté werd ook verbeterd met betere definitie. Er werd ook een betere projectie bekomen van de borsten met licht liftend effect.

Links werd 320 mL geïnjecteerd en rechts 270 mL.

Wil je meer weten over borstvergroting met lipofilling?

Voordelen van het vergroten van het borstvolume met eigen vet, de ingreep en eventuele complicaties