Change language to ENGLISH

Borstvergroting met lipofilling uitgevoerd in twee sessies (tijdens tweede sessie werd 110 mL vetweefsel geïnjecteerd). Resultaat na 7 maanden na tweede sessie.

Borstvergroting met lipofilling. 360 mL per borst in twee sessies. Resultaat na zeven maanden.

Resultaat te zien een jaar na de lipofilling van beide borsten voor een natuurlijke borstvergroting. Op de profielfoto is een mooiere, vollere onderpool te zien. De onderpool is belangrijk gezien dit een esthetisch belangrijke zone is. Decolleté is ook verbeterd na de lipofilling.

Hier ziet u de evolutie na een borstvergroting met lipofilling. Na 2 weken is de borst nog gezwollen. Na 7 weken komt de borst natuurlijk over en tenslotte ziet men het resultaat na 18 maanden. Bemerk de verbetering van de contouren van de borst op de profiel foto's.

Mevrouw heeft een onderontwikkeling van de onderpolen van beide borsten (tubereuze borst). Met lipofilling werden beide borsten vergroot en werden beide onderpolen mooier gemaakt. Zij onderging drie sessies met in totaal 380 mL vetweefsel.

Mevrouw onderging een borstvergroting in het verleden met plaatsen prothesen voor de spier met een volume van 225 mL. Men merkt onmiddellijk het onnatuurlijke voorkomen van beide borsten; de prothese bepaalt hoe de borst eruit ziet en dit is artificieel. Bovendien is de borst vervormd. Beide prothesen werden verwijderd en er werden 2 lipofilling sessies uitgevoerd met in totaal 235 mL per borst.