Change language to ENGLISH

Laattijdige borstreconstructie rechts met een DIEP flap. Resultaat na vijf jaren. Tepelreconstructie en tatoeage. Bemerk stabiel resultaat met goede projectie van de borst in profiel. Littekens vervagen mooi.

Reconstructie van de rechter borst met een DIEP flap gevolgd door tepelreconstructie en tattoo.

Rechter borstreconstructie met een DIEP flap. Mevrouw heeft een borstamputatie ondergaan gevolgd door een bestralingsbehandeling. Na de bestraling ontstond een aanslepende wonde. Het verlittekende gebied werd gereconstrueerd met een DIEP flap gevolgd door tepelreconstructie en tattoo.

Beiderzijdse borstreconstructie met een DIEP flap. Ter hoogte van de rechter borst werd in het verleden al een tumor verwijderd met nabestraling (verlittekende huid). Mevrouw ontiwkkelde opnieuw borstkanker rechts waarvoor een borstamputatie werd uitgevoerd met het verwijderen van een deel van de huid boven en rond de tepel. De linker borst werd preventief verwijderd. Beide borsten werden gereconstrueerd met een DIEP flap, gevolgd door tepelreconstructie en tattoo.

Beiderzijdse borstreconstructie met een DIEP flap met tepelreconstructie en tepeltatoeage.

Borstreconstructie met een DIEP flap van de rechter borst na eerdere borstamputatie.

Borstreconstructie van de rechter borst met een DIEP flap. De rechter borst werd eerder gereconstrueerd met een prothese elders maar mevrouw ervaarde last en ongemak. De borst komt ook onnatuurlijk over. Prothese en littekenweefsel werden verwijderd en de borst werd opnieuw gereconstrueerd met eigen weefsel wat voor een natuurlijk resultaat zorgt. Er volgde ook een tepelreconstructie maar nog geen tattoo.