Change language to ENGLISH

Beiderzijdse laattijdige reconstructie van de borst met een lumbar flap met tepelreconstructie en tatoeage van beide tepels.

Een linker borstreconstructie uitgevoerd met de lumbar flap. Nadien volgde nog een tepelreconstructie en tatoeage van de tepel. Het litteken is zichtbaar laag op de rug.

Een beiderzijdse borstreconstructie met een lumbar flap. De rechter kant werd reeds geamputeerd in het verleden en de linker diende preventief verwijderd te worden. Beide borsten werden gereconstrueerd met een lumbar flap en het litteken bevindt zich laag op de rug net boven de heupkam. Beide tepels werden gereconstrueerd en getatoeëerd.

Beiderzijdse borstamputatie in verleden bij iemand met weinig buikweefsel om een DIEP flap te doen. Er werd een bilaterale reconstructie van de borst uitgevoerd met de lumbar flap, gevolgd door tepelreconstructie en tatoeage.

Mevrouw onderging een borstreconstructie in 1995 met een DIEP flap rechts. Zij kreeg borstkanker links en de linker borst werd gereconstrueerd met een prothese en een latissimus dorsi flap (rugflap met spier). Zij ondervond veel last van de linker reconstructie en de prothese lekte. De reconstructie links werd volledig verwijderd en we voerden een linker borstreconstructie uit met de lumbar flap met zenuwherstel. Beide gereconstrueerde tepels werden ook getatoeëerd wat zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Reconstructie van de geamputeerde borst rechts met een lumbar flap. Links werd een preventieve mastectomie uitgevoerd met onmiddellijke reconstructie met een lumbar flap. Nadien volgde nog een tepelreconstructie en tatoeage.