Change language to ENGLISH

Verwijderen van borstprothesen

Patiënte met het plaatsen van borstprothesen voor de spier. De impact van deze prothesen is duidelijk te zien met het uitdunnen van de weefsels rond de prothese door de druk, het misvormen van beide borsten en ongemak. Zij meldt eveneens algemene malaise en vermoeidheid. Beide prothesen werden verwijderd samen met het littekenweefsel. De onderste borstplooi werd eveneens hersteld en het resultaat is een natuurlijk ogende borst met mooie onderpool.

Verwijderen borstprothesen en lipofilling

Deze dame onderging een borstvergroting met prothesen maar ontwikkelde zeer sterke littekenvorming en vervorming van de borsten. Ze werd ons doorverwezen voor verwijderen van de prothese en het was haar wens om geen nieuwe prothesen te plaatsen. Een lipofilling procedure werd uitgevoerd na het verwijderen van de prothesen met specifieke aandacht voor het decolleté. Op de close-up foto ziet u hoe het decolleté mooier oogt met zachtere contouren rond het ribbenrooster dankzij de lipofilling. Het resultaat is een borst met natuurlijke contouren en een volle onderpool.

Verwijderen borstprothesen, borstlifting en lipofilling

Sterk verlittekende borsten met sterke kapselvorming rond de prothesen na eerdere borstvergroting. Algemene klachten ook vermoedelijk door aanwezigheid van de prothesen. Beide prothesen werden verwijderd samen met het littekenweefsel, gevolgd door een borstlifting en een lipofilling procedure om de contouren te verbeteren van beide borsten.