Change language to ENGLISH

Borstvergroting met gepersonaliseerde aanpak

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde ingrepen binnen de plastische chirurgie. Men kan een borstvergroting uitvoeren met borstprothesen, lipofilling of een combinatie van beiden. Ieder persoon heeft een unieke anatomie en fysiek voorkomen. Of het nu gaat om de wens naar een vollere borst, de vraag naar een herstel van een asymmetrie of een verbetering van het decolleté, we kunnen een borstvergroting op een persoonlijke manier benaderen en plannen dankzij de nieuwste technieken. Volgende zaken moeten voor ogen gehouden worden bij een borstvergroting:

 • natuurlijk ogend resultaat
 • comfortabel aanvoelende borst
 • warm aanvoelende borst
 • dynamisch resultaat met natuurlijke bewegingen van de borst
 • duurzaam

Borstvergroting met prothesen

Prothesen voor een borstvergroting bestaan in verschillende maten en vormen. Klassiek hadden we een onderscheid tussen anatomische (druppelvormige) en ronde prothesen. De nieuwe generatie borstprothesen zijn de ergonomische prothesen. Deze prothesen nemen een druppelvormige of ronde vorm aan naargelang de positie van de borst en voelen zeer natuurlijk aan. Men gaat dus een dynamische borst bekomen en geen statische borst.

Een borstvergroting met een prothese houdt in dat een borstprothese voor of achter de grote borstspier geplaatst wordt.

De keuze hangt af van het beschikbaar borstkliervolume want de prothese dient zo goed mogelijk bedekt te worden door uw eigen weefsel. Een prothese achter de spier kan tot ongemak leiden en we gaan samen met u bespreken wat de voordelen zijn van een positie voor de spier. De procedure kan gecombineerd worden met lipofilling (de hybride techniek) om de prothese te "bedekken" met uw eigen vetweefsel.

Motiva Ergonomix Silksurface

De Motiva implantaten behoren tot de meest innovatieve borstimplantaten die tegenwoordig op de markt zijn.

 • zeer duurzaam implantaat met hoge elasticiteit waardoor makkelijk in te brengen en kleinere insnede (minimal scar techniek met de Keller Funnel)
 • zacht aanvoelend en optimaal bewaren van de vorm
 • uniek design van het oppervlak (nano-surface) met minder risico op ontsteking en kapselvorming
 • dynamische borst en geen statische borst (ergonomie)

Borstvergroting met "NO TOUCH" techniek

Minimal scar techniek. Een ergonomische prothese kan door een incisie van 2.5 tot 3 cm ingebracht worden. Wij gebruiken een incisie onder de borst in de borstplooi. De incisie is nadien praktisch onzichtbaar. Dit is mogelijk dankzij de uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke karakteristieken van de prothese. Bovendien kan men gebruik maken van de "no touch" techniek waarbij de prothese via een "sleeve" (Keller Funnel) ingebracht wordt en dus niet aangeraakt wordt of niet in contact komt met de huid. Deze techniek komt de patiënte ten goede met vlotter herstel en kleinere incisies.

 • kleinere incisie
 • vlotter herstel
 • kortere operatieduur

Voor en na foto's borstvergroting met prothese

Het resultaat van een borstvergroting met prothese. Ontdek onze voor en na foto's.

Prijzen voor borstvergroting met prothese

Wens je meer info over borstvergroting met prothese of wil je de prijs weten voor de volledige behandeling? Contacteer ons en wij informeren u graag verder.

Brochure borstvergroting met prothese

Download de brochure borstvergroting met prothese met uitleg over de ingreep, voordelen en de eventuele complicaties.

Download